Запознати издават, че спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев се е разделил

...
Запознати издават, че спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев се е разделил
Коментари Харесай

Уникален коцкар броди из Би Ти Ви! Взеха го на подбив

Запознати издават, че спортният публицист на bTV Петър Бакърджиев се е разделил с майката на третата си рожба – Кристина Иванова.

Родният Казанова е оставил хубавицата сама с 3-месечно бебе на ръце. На толкоз е била и Бориса, когато родителите й тръгнали по разнообразни пътища. Журналистът и Кристина поставили завършек на връзката си в края на предходната година. Разбира се той продължава да заплаща прехрана на отрочето си и върви да вижда дребната девойка. Истината обаче е, че за нея се грижи основно Кристина.
-->
Мълвата носи, че точно любовчийският манталитет на родния Казанова е причина за раздялата им. Той несъмнено не е от мъжете, които са за една жена, както самичък обича да се показва. Докато жена му гледала бебето им, Благо Джизъса на bTV не спирал да се изявява на любовния тепих.

Когато Кристина научила, че Бакърджиев си написа по телефона с други дами, му сложила ултиматум – тя и детето или свалки с мацки, само че откакто се разделят. Спортният публицист напуснал половинката си, без даже да се замисли, защото предпочел свободата си.

И до момента в който Джизъса е в „ Сървайвър “ и единствените му шансове са да оплоди някоя кака от участничките, то Бакърджиев гребе с цялостни шепи. Готов е за нова връзка, а за какво не и за следващото дете, майтапят се с него в медията.

Само преди няколко дни той чукна 46 години, само че не стопира да численост млади мацки. Припомняме, че през 2011 година имаше връзка с колежката си Виктория Петрова.

Страстната им случка бе доста къса. Мачото заряза новинарката, след което смъкна Гергана Гунчева. Двамата се ожениха небрежно и им се родиха двама сина – Самуил и Максим. Бракът им обаче не можа за изкара 10 години. Разделиха се тихомълком преди към 2 години, откакто плейбоят се влюби в атрактивната Кристина, написа Уикенд..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР